Nathalie

Emiliasmamma

DOM LURADE OSS

I helgen så åkte vi på dop för lilla Junielle men det blev inte riktigt som vi trodde för när vi trodde att bamsesången skulle spelas upp så var det nån helt annan melodi och alla i kyrkan blev helt chockade när Emily och Edgar kommer in hand i hand till bröllopsmelodin dom lurade hela gänget med bröllop. Det var det finaste jag sett och inte ett öga torrt vill jag lova. Efter det så var det lilla Jullans tur som skulle döpas och det var verkligen super fint. Sen blev det bröllopsfest och den dukningen åh herregud vad fint det var jag vet vem jag ska ta hjälp av den dagen jag gifter mig. För fler bilder så hittar ni dom hos Emily.

Tack Emily och Edgar för att vi fick vara med och fira eran stora dag och Juniells dop. Det var helt fantastisk!

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Nathalie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats