Nathalie

Emiliasmamma

ETT ANNAT BARN

Emilia har utvecklas så enormt under det här jullovet hon är ett helt annat barn. Hon har börjar rita ordentligt som bil, sol, skrivit av hela alfabetet, äpple, gubbar. Det är så kul och se när hon gör saker som man har trott att hon inte ska göra än pga sin diagnos men ack vad fel man hade.

Hon älskar när man sitter och ritar och det ska helst vara bilar och lastbilar, som jag är totalt kass på och rita haha men hon ser iallafall vad det är.

Emilias teckning

Hon pratar hela tiden det kommer nya ord varje dag, hon säger alltid till Isabelle att hon ska ha kläder och då kan hon hämta kläder som hon ska ha på sig haha. Hon tycker om att hjälpa Isabelle med att torka bort ex yoghurt som hon har spillt på mage, händer och munnen då står Emilia där och torkar av henne, så förbannat gulligt.

Dom är jättegulliga ( LÄS IBLAND) mot varandra håller varandra i handen, busar, leker, och det bästa är att E bjuder in till lek hon kan komma med typ hopprepet och ba Bellen här och tar hennes hand så ska dom springa runt med det, och jag blir varm hela kroppen när jag ser dom leka och skrattar tillsammans.

Jag älskar er mina hjärtan ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Nathalie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats