Nathalie

Emiliasmamma

HON CHOCKAR OSS!

Hon chockar oss varje dag! Igår satt vi ute på altanen och jag och Emilia rabblade alfabetet som hon är extremt grym på, hon kan det liksom utantill som att hon har gjort det i hela sitt liv.

Och sen kommer det som jag aldrig i mina vildaste fantasi skulle kunnat tro att hon skulle göra vid 3 års ålder. Jag säger ” Emilia, Ö?” Och hon ” ÖÄÅZY osv hon säger hela alfabetet BAKLÄNGES! Ni kan inte förstå chocken som jag och Idah fick när hon rabblar upp det jag trodde inte mina öron. Hon är så duktig min tjej!

Vad är era barn extremt bra på? Berätta gärna i kommentarerna! 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Nathalie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats