Nathalie

Emiliasmamma

HON SLUTA MED NAPPEN FRIVILLIGT!

Jag är så stolt över min lilla tjej som har slutat med nappen frivilligt. Det började med att hon slängde iväg nappen för att hon hade bitit hål i den så vi åkte och köpte nya då hon var besatt av nappen och gosen (filten) , hon bet sönder dom nya också och sen dess så vill hon inte ha nappen. Idag påväg till förskolan så frågar jag henne om hon ska ha med gosen till förskolan och jag får till svar ” nej mamma lämna gos” okej tänkte jag. Vad hände där? Hon har varit rätt mammig och gnällig då hon förmodligen har separationsångest över att hon har slutat med 2 saker som hon har haft väldigt länge.

Jag tror att det kommer ta lite tid men det kommer bli bra, nu hoppas jag att Emilia tar efter då hon fick bakslag med nappen, det är sånt som händer och nappen är hennes stora trygghet förutom oss som förälder då.

Hur gick det för era små att sluta med nappen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Nathalie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats