Nathalie

Emiliasmamma

PLÖTSLIGT HÄNDER DET!

Äntligen lång helg! Jag och barnen är lediga imorgon för deras förskola är stängd så vi kör mamma häng med mina fina vänner och deras barn.

Imorse hände det något helt galet! Emilia stod och sa kom till Isabelle och ville hålla henne i handen! Jag stod där i vardagsrummet och tänkte vad tusan hände nu? Så Isabelle tog hennes hand så sprang dom tillsammans och skrattade, Isabelle ville ta Emilias andra hand så stod dom och dansa tillsammans. Emilia tyckte det var jättekul och hålla Isabelles hand så hon gick fram till henne flera gånger och sa handen handen, så sprang dom iväg och skrattade! Ni kan inte förstå känslan när Emilia gör framsteg, mammahjärtat bara smälter!

Den här bilden är magisk! ❤️

Att Emilia bjuder in till lek är någonting jag inte har kunnat föreställt mig då barn med Autism har svårt med det för dom vet inte hur dom ska göra och att dom alltid vill leka själva. Emilia bjuder ofta in till lek med Isabelle och det är så kul och se.

Nu ska jag ta och se fortsättningen av saving private Ryan då jag somnade igår i vanlig ordning, kan aldrig hålla mig vaken under en hel film, är jag ensam om det? 😂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Nathalie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats